Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Diaconu: `Ce e aia calitate morala, mai ales daca esti presedinte. Sunt obligat sa vorbesc cu toti oamenii din tara, de la puscarias, la academician` Cum raspunde acuzatiilor ca ar fi folosit (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Diaconu: `Ce e aia calitate morala, mai ales daca esti presedinte. Sunt obligat sa vorbesc cu toti oamenii din tara, de la puscarias, la academician` Cum raspunde acuzatiilor ca ar fi folosit (VIDEO)

Mircea Diaconu, candidatul independent sprijinit de ALDE si Pro Romania, crede ca un presedinte trebuie sa poarte discutii cu fiecare om din tara, si nu sa-i imparta dupa calitati morale sau pregatire. continuă pe B1

Siegfried Muresan: Ca europarlamentar, Mircea Diaconu nu a reusit sa obtina prea multe pentru romani, insa a fost pe aceeasi linie de discurs cu Dragnea si PSD

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan spune ca, in calitate de europarlamentar, Mircea Diaconu nu a reusit sa obtina prea multe pentru romani, insa a fost pe aceeasi linie de discurs cu Liviu Dragnea si PSD.

SIEGFRIED MURESAN: Mircea Diaconu a fost pe aceeasi linie de discurs cu Liviu Dragnea si PSD

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan spune ca, in calitate de europarlamentar, Mircea Diaconu nu a reusit sa obtina prea multe pentru romani, insa a fost pe aceeasi linie de discurs cu Liviu Dragnea si PSD.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la Presedintia Romaniei, a anuntat, luni, liderul partidului, Victor Ponta. El a adaugat ca formatiunea sa il sustine pe Diaconu in calitate de candidat independent, si nu de membru al Pro Romania.

Paleologu: Mircea Diaconu este un bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, comenteaza decizia Pro Romania si ALDE de a sustine candidatura independenta a lui Mircea Diaconu, ca acestea este un actor bun in roluri proaste si a gasit altii si mai prosti.

incep atacurile de campanie. Paleologu: Mircea Diaconu este bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti

Candidatul PMP la Presedintie, Teodor Paleologu, spune ca Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, este bun actor in roluri de prost si a gasit pe altii mai prosti, ALDE si Pro Romania, care n-au fost in stare sa genereze o candidatura cat de cat plauzibila.

Victor Ponta: Mircea Diaconu, sanse mai mari decat Dancila la prezidentiale. Dupa infrangerea din noiembrie, sefa PSD va trebui sa explice de ce a pierdut si Guvernul, si alegerile (VIDEO)

Victor Ponta a recunoscut, in direct pe B1TV, ca mai multi lideri din Pro Romania sa-u intalnit luni cu Mircea Diaconu, inainte ca formatiunea sa anunte oficial ca il sustine pe fostul europarlamentar la.

Pro Romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la PREZIDENTIALE. Victor Ponta: Daca si ALDE il sustine, vorbim despre o alianta electorala (VIDEO)

Victor Ponta a confirmat, luni, ca Pro romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la prezidentiale. Fostul premier a mai precizat ca si ALDE il va sustine pe Diaconu, intre cele doua formatiuni politice va.

Mircea Diaconu nu este de acord ca Presedintele Romaniei sa stea la Cotroceni: `Locul lui este unde vreti, intr-un sediu, dar nu intr-un Palat Regal. Omul suporta cel mai greu prea-binele si prea-raul` (VIDEO)

Mircea Diaconu, candidatul independent sprijinit de Pro Romania si ALDE in cursa prezidentiala, crede ca locul Presedintelui Romaniei nu este la Cotroceni, care este la baza un Palat Regal, ci in orice alt.

Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu: imbracat ca un boschetar din Cismigiu! Nu e pentru golani!

Traian Basescu l-a atacat pe Mircea Diaconu, candidat sprijinit de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, spunand ca si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia culturala a cladirii istorice, chiar daca a fost imbracat ca si cum ar fi un boschetar din Cismigiu. Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu .

Norica Nicolai anunta ca va coordona campania lui Mircea Diaconu. Despre ruperea coalitiei: Cata vreme PSD a fost condus de Dragnea, s-a mimat colaborarea

Liderul ALDE Norica Nicolai a anuntat ca va coordona campania electorala a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Fostul europarlamentar a mai sustinut ca ALDE a decis sa iasa de la guvernare abia acum pentru ca partidul a sperat intr-o colaborare reala cu PSD dupa plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )